Felvételi

Felvételi 2023 ősz

Felvételi 2023 ősz

2023 ősszel is felvételt hirdet az ARTSZ! Jelentkezhet bárki, aki magyar felsőoktatási intézmény hallgatója, és érdeklődik a társadalomtudományok iránt!


1. ÍRÁSBELI

A kérdőívet innen tudod letölteni. Kérjük, hogy töltsd le a Driveból, töltsd ki, és küldd el e-mailben az artsz.feb.23osz@gmail.com címre. Ha kérdésed van, a levélkezelőnk, Csibi Orsolya szívesen válaszol ugyanezen az e-mail címen, de az elte.hu/artsz-n és a facebook oldalunkon is tájékozódhatsz. Részletekért figyeld a Facebook oldalunkat, vagy kérdezz tőlünk emailben. 

Leadási határidő: 2023. október 12., éjfél 

Meghosszabbítva 2023. október 15., éjfél

 

2. TÁBOR

Az novemberben megrendezett táborban szeretnénk, ha megismernél minket, és mi is jobban megismerhetnénk Téged. Szórakoztató, elgondolkodtató, kreatív feladatokkal és játékokkal várunk majd egy hétvégi alkalommal. Értesítünk arról, hogy túljutottál-e az első fordulón, ekkor küldjük el a táborral kapcsolatos további információkat is. A táborban való részvétel kötelező, csak kivételes esetben fogadjuk el a távolmaradást, amit előre jelezned kell. A tábor után e-mailben néhány napon belül értesítünk arról, hogy továbbjutottál-e a szóbeli fordulóra.

 

3. SZÓBELI

A tábor után e-mailben értesítünk arról, hogy továbbjutottál-e az utolsó fordulóra.

A szóbeli során újra csak Rád figyelünk. Itt az írásbeli és a tábor során szerzett élményeidről, szakkollégiumi és tanulmányi terveidről kérdezünk, illetve itt is felteszünk neked néhány elgondolkodtatónak szánt kérdést. Tárgyi tudásra itt sem célunk rákérdezni, de ha esetleg valamely tudományos vagy szépirodalomi olvasmányélményedet relevánsnak érzed egy-egy kérdés kapcsán, nyugodtan bemutathatod nekünk.