Átlátod? 8. Szakkollégium Éjszakája

 

A SZÉ az Angelusz Róbert Társadalomtudományi Szakkollégium évente megrendezésre kerülő szakmai-kulturális programja. Idén immár nyolcadik alkalommal változik színes forgataggá az épület alagsora, hogy több száz TáTK-s és egyéb karról érkező érdeklődőt befogadva helyet adjon koncerteknek, kiállításoknak, szakmai előadásoknak, beszélgetéseknek, installációknak, performanszoknak és híres civil szervezetek standjainak.

Idén november 15-én kerül sor az év legnagyobb, ELTE Lágymányosi Campus alagsorában rendezett

 bulijára. Ha te is úgy gondolod, hogy az egyetemi életnek az épületen belül nem kellene az utolsó óráról kilépve megállnia, akkor mindenképp itt a helyed!

Hogy mi lesz az idei SZÉ témája?

Célunk az, hogy megpróbáljuk átláthatóbbá tenni a minket körülvevő világot, legyen szó akár aktuális korrupciós botrányokról, tudományos pályázatok menetéről vagy olyan diplomáciai kérdésekről, mint hogy kinek és milyen feltételek mellett áll jogában kiadatni egy bűnözőt az országból. Emellett láttatni is szeretnénk. Teret adunk olyan párbeszédeknek, amelyek a fogyatékkal élők jogairól, a családon belüli erőszak áldozatairól vagy arról szólnak, hogy milyen szakmaközi együttműködési lehetőségek rejlenek a Társadalomtudományi Karon belül és kívül. Mi a helyzet a streetartosokkal? Mi a törvénykezés jövőképe a drogfogyasztókkal kapcsolatban? Manipulál-e minket a média? Ha szeretnél tisztábban látni, mindenképp ott a helyed!

 
 
Dates: 
csütörtök, november 15, 2012 - 18:00
©2012 ARTSZ / SZAKKOLLEGIUM@ANGELUSZ.ELTE.HU / 1117 BUDAPEST, NÁNDORFEJÉRVÁRI ÚT 13. / ARTKELE DIZÁJN | HAJNALI2 DEV