Ringbe zárva a Lágymányosi Campuson

 

 

A lágymányosi Campus alagsora idén novemberben már 10. alkalommal telt meg élettel egy éjszakára. A Szakkollégium Éjszakáján beszélgetésektől, interaktív programoktól, zenétől lett hangos a tér, a folyosókat fotók lepték el, a Harmónia terembe kiállítás költözött.

A SzÉ mottója idén a Ringbe zárva – Velünk élő konfliktusok volt: 5 helyszínen, társadalomtudományi témájú beszélgetéseken, vitákon szívtuk magunkba a tudományt a kancellária rendszerről, a pedofíliáról, a települési konfliktusokról, globális egyenlőtlenségekről, a civil szféráról, a kelet-ukrajnai válságról, a női kvótáról, politikai folyamatokról a Trónok harca elemzésén keresztül. Mikor épp nem hallgattunk vagy vitáztunk, civil szervezetek és alapítványok interaktív programjai, workshop, teaház, a Zendülő és a Jáde Nyúl koncertje gondoskodott a megszokott és egyedi SzÉ hangulatról.  A rendezvény 18:00-kor az Angelusz szakkoli éves tanulmánykötete, a Kötetlen bemutatójával indult és hajnalig haza sem mentünk.

Fotókért és további információkért keressétek a TáTK HÖK honlapját, az Angelusz Szakkollégium és a Szakkollégium Éjszakája Facebook oldalát!

©2012 ARTSZ / SZAKKOLLEGIUM@ANGELUSZ.ELTE.HU / 1117 BUDAPEST, NÁNDORFEJÉRVÁRI ÚT 13. / ARTKELE DIZÁJN | HAJNALI2 DEV